Carrosserie


Garage D'Hoop diensten - Herstellen carrosserie

Herstellen carrosserie


Voor het herstellen van uw carrosserie schade beschikken we over tal van apparatuur om de herstellingsduur in tijd te beperken en ervoor te zorgen dat het plaatwerk correct wordt hersteld. Dit is van groot belang om problemen nadien te vermijden. Ons personeel is opgeleid om zowel metalen als aluminium wagens vakkundig te herstellen. We verwelkomen zowel klanten om een kleine kras te herstellen, als het vakkundig restaureren van een volledige oldtimer. Onze carrosserie werkt trouwens voor veel andere garage's uit de streek.
 
Ook voor verzekeringen kunnen wij u verder helpen!

Wagen of velgen lakken


Voor het lakken van uw wagen beschikken we over een eigen spuitcabine met verflabo waar we aan de hand van een spectrumanalyser het kleur van uw wagen perfect kunnen namaken. We hebben na lang zoeken de beste producten gevonden qua verven en vernis. Geen kleurverschil dus!
Indien u een volledige wagen laat herspuiten leggen wij deze zonder structuur. Anders passen we ons aan aan de aanpalende lak.
   
Het herstellen van borduurschade aan uw velgen of rechten van uw velgen gebeurd bij ons met de meeste zorg.

Garage D'Hoop diensten - wagen of velgen lakken
Garage D'Hoop diensten - kunststof herstellen

Kunststof herstellingen


Het is niet steeds nodig om onmiddellijk een nieuwe bumper te kopen, met kunsttof lassen kunnen we veel herstellingen uitvoeren.

Dit is voordeliger in prijs en even sterk!

Polieren


Het is niet altijd nodig om uw wagen te herspuiten. Vaak kunnen we met polieren van uw wagen heel veel krassen verwijderen.

 
Met het aanbrengen van een special coating op uw lak beschermt u extra uw wagen.

Garage D'Hoop diensten - polieren