Garage diensten


Garage D'Hoop diensten - onderhoud auto's

Onderhoud


Wij voeren van gelijk welk merk of type wagen het onderhoud uit zoals het hoort. Dankzij een uitgebreid magazijn en zeer goede toeleveranciers hebben wij bijna alles in voorraad om uw wagen van een perfect onderhoud te voorzien.

We beschikken tevens over de nodige diagnose apparatuur om uw wagen bij ieder onderhoud aan een volledige scan te onderwerpen en de nodige servicereminders correct te resetten.

We controleren bij elk onderhoud de volledige wagen op gebreken en in samenspraak met u bekijken we wat al dan niet vervangen moet worden.

We beschikken over vervangwagens die u kunt gebruiken aan €10/dag.

Autodiagnose


Het aandeel van elektronica in voertuigen is het afgelopen decennium enorm toegenomen. Omdat de ontwikkelingen steeds verder gaan, zal een voertuig meer en meer transformeren naar een hoogwaardig technologisch product. Wij beschikken over de nodige apparatuur en kennis om gestructureerd fouten op te sporen, zonder lukraak onderdelen te vervangen:
 
TEXA (multi merken), LAUNCH (multi merken), AUTODIAGNOS, PICO SCOOP, MERCEDES, PSA (peugeot en citroen), PORSCHE DURAMETRIC, en nog veel meer...
Garage D'Hoop diensten - diagnose
Garage D'Hoop diensten - banden

Bandenservice


De band vormt een van de belangrijkste onderdelen van uw voertuig. Grip, handling en comfort zijn onlosmakelijk verbonden met de juiste keuze van uw banden. Door onze grote voorraad vindt u bij ons de banden die passen bij uw voertuig, budget en rijgedrag. Tevens kunt u bij ons terecht voor winterbanden en velgen.

Wij voorzien ook de mogelijkheid om uw banden bij ons te stockeren. Het professioneel stockeren van uw banden kost u slechts 20 euro per jaar. Zo bent u makkelijk wanneer u komt wisselen.

Airco


Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogt ook uw veiligheid. De meeste airco’s werken de eerste 3 jaar zonder problemen. Toch zijn er zaken waaraan u aandacht moet besteden. Een jaarlijkse desinfectie van de verdamper en ventilatiekanalen werkt preventief, evenals het tijdig vervangen van de pollenfilters. Het vervangen van het koelmiddel doet u best om de 2 jaar! Tijdens dit proces wordt de luchtvochtigheid uit uw systeem gehaald EN wordt er verse olie in uw systeem geplaatst waardoor de levensduur van uw compressor alleen maar verlengd.


Garage D'Hoop diensten - airco
Garage D'Hoop diensten - vervangen autoruit

Herstellen of vervangen autoruit


Wij zijn specialist in het vervangen van uw ruiten. Zelfs ruiten met regen en licht sensoren en afstandscamera's, wij kunnen alle sensoren opnieuw callibreren! Alle ruiten worden professioneel geplaatst. Ook het herstellen van sterretjes in uw voorruit doen we hier met hart en ziel, we stoppen er onze tijd in zodat u er nog zo weinig mogelijk van ziet!

Indien u verzekerd bent zijn ook wij dé plaats om uw ruit te laten vervangen.